Tennis

Vrijdag 7 januari: na de vorst, dooi en regen zijn er vanaf 9:00 uur een aantal banen "redelijk" bespeelbaar; het is nog nattig/zacht, doe voorzichtig met jezelf en de baan!

Het zijn banen 7&8, A&B. 

Banen 1&2 en 5 zijn opgewalst, nog niet bespeeld; deze zijn zeer rustig bespeelbaar mochten de andere banen bezet zijn.

 

Corona update maatregelen per zondag 19 december 2021

Beste sporters,

Tot voor kort hoopten we dat de volgende corona update die we zouden sturen er één zou worden met positief nieuws, maar helaas heeft de persconferentie van vanavond 19:00 uur duidelijk gemaakt dat dit niet zo mag zijn. Ons land gaat m.i.v. zondag 19 december 05:00 uur t/m 14 januari 2022 weer in een harde lockdown.

Voor Multisportpark Berg en Bal en Sportcentrum de Voetel, houden de nieuwe maatregelen in, dat de horeca/kantine vanaf morgen ook overdag gesloten zal zijn, maar dat het mogelijk is/ blijft om buiten te tennissen, zolang het weer dit ook toelaat.

Tussen 09:00 en 17:00 uur* kunt u gebruik maken van de buiten tennisbanen. De buitenbanen zijn dan niet alleen beschikbaar voor de personen die een winter-buiten-abonnement hebben, maar ook voor de huurders van de binnen tennisbanen, onze squash- en fitnessleden.

We gaan hierbij zonder reserveringssysteem werken. Wel willen we onze halhuurders vragen om zoveel mogelijk op de reeds ingeplande tijd overdag te komen.

Voor de jeugdtrainingen worden er wel tennisbanen gereserveerd, dit zal voornamelijk doordeweeks zijn tussen 15:00 uur en 17:00 uur, m.u.v. de kerstvakantie vanaf 27-12-22 t/m 09-01-22, in deze periode worden er geen tennislessen gegeven.

Voor nu wensen wij u, ook namens alle medewerkers, in ieder geval hele fijne feestdagen en een mooi en sportief 2022 toe en we hopen van harte dat we u vanaf 15 januari (of eerder) ook binnen weer mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Directie Vof BlovoEr zijn diverse mogelijkheden om in zowel de zomer als de winter bij ons te komen tennissen.
- een uurtje (of langer) een baan (binnen of buiten) huren. (zomertennis)

- lid worden van ons park (zomer park- of winter buitenlidmaatschap)

- lid worden van de tennisvereniging (TVC) meedoen aan ladder-, voorjaars-, najaarscompetitie, toernooien, etc!

- wekelijks op een vast uur en dag een binnen-, of buitenbaan (zomertennis) huren.

- tennisles nemen, als je een lidmaatschap hebt, betaal je alleen de leraar!


Een buiten- of binnenbaan huren of andere info kan telefonisch via 0251 657070 of door een mail te sturen naar tim@bergenbal.nl

De kosten zijn per baan per uur:
Overdag tot 18:00 uur  € 16,50
Vanaf 18:00 uur            € 21,50

Klik door de diverse menu's heen voor meer informatie.

Top