Ga naar hoofdinhoud

Padelcompetitie bij Berg&Bal

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Padelcompetitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata

De Najaarscompetitie Padel wordt gespeeld in september en oktober 2024. Klik hier voor de speeldata.

Competitieaanbod

Op zowel vrijdagavond, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamrechten om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen.

Promotie en degradatie

Alle padelcompetities worden gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna.

Doe jij ook mee?

Wil jij meedoen aan deze competitie? Bij Sportpark Berg&Bal bieden wij die mogelijkheid!

– Jullie spelen op 2 banen tegelijk als je thuis speelt.
– Al je thuiswedstrijden speel je op de mooiste locatie met de beste padelfaciliteiten
– Alle ingeschreven spelers ontvangen éénmalig een Berg&Bal Indian Maharadja shirt twv €25,-
– Kosten zijn bij 3 thuiswedstrijden €500,- per team; dit is inclusief baanhuur, ballen en teambijdrage KNLTB. Hier krijgt de captain een factuur van. Mocht bij de uiteindelijke KNLTB indeling blijken dat je team 2 keer thuis speelt, zullen we de baanhuur in overleg met de captain compenseren.
– Dit is exclusief de spelersbijdrage van €21,50 Hier dien je je nog wel per speler voor aan te melden via  KNLTB Padel Spelersbijdrage

Inschrijven tot en met 4 juli 2024!

Meer info via info@bergenbal.nl