Ga naar hoofdinhoud

Fit!Vak Certificaat voor CIB Sports!

Fitness- en Fysiobedrijf CIB Sports in Castricum is er trots op, als enige in de CAL gemeente een kwaliteitskeurmerk te mogen dragen: de Fitvak Certificering!

Zij voldoet aan de normen, die worden gehanteerd voor een LERF –basis certificering, het bewijs van de kwaliteit van het management binnen het bedrijf. Het keurmerk is 5 jaar geldig, waarna herkeuring volgt.

Doel van de Stichting LERF is het verbeteren en uitdragen van de kwaliteit van de fitnessbranche.

Een dopingconvenant maakt ook deel uit van de certificering, waarbij een beleid gehanteerd wordt dat dopinggeduide middelen tegengaat.

In een markt die overspoeld lijkt te worden door fitnesscentra met voornamelijk lage, niet transparante prijzen, onderscheidt CIB Sports (gevestigd in Multisportpark Berg en Bal) zich door het bieden van kwaliteit gecombineerd met een eerlijke prijs.

CIB Sports staat voor persoonlijke aandacht, gemoedelijkheid en een ontspannen sfeer, waarbij de klant op een verantwoorde wijze kan werken aan de conditie, eventueel gecombineerd met een afvalprogramma: Diplan.

Voor de leden zijn er op maat gemaakte beweegprogramma’s, 4 x per jaar een fitheidstest en gevarieerde beweeglessen, zoals yoga, zumba en spinning, met deskundige instructeurs.

Bij blessures of andere lichamelijke klachten, kunnen de fysiotherapeuten ondersteuning bieden en eventueel begeleiden bij een medisch fitness programma.

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf, kom eens een gratis proefles fitness of beweegles volgen!
Bel naar 0251-655885 voor meer informatie.