Ga naar hoofdinhoud

Daluren 

Padellen in de daluren betekent dat je speelt op de rustige momenten van de dag, bijvoorbeeld ’s ochtends of later in de middag Het grote voordeel? De banen zijn minder druk, dus je kunt lekker spelen zonder te wachten. Perfect als je flexibel bent en graag in alle rust wilt genieten van een potje padel!

Perfect TOSS ochtend 55+: dinsdag 10:00-11:00, €5,- pp

Perfect TOSS ochtend: donderdag/ vrijdag 10:00-11:30, €7,50 pp

  • hierbij geldt een minimum van 12 personen en een maximum van 24 personen

Uitleg:

Een Toss-ochtend is een leuke gelegenheid waarbij spelers van verschillende niveaus samenkomen om te spelen. Het doel is om niet alleen je spel te verbeteren, maar ook nieuwe mensen te leren kennen. Doordat je met verschillende spelers speelt, krijg je de kans om van sterkere spelers te leren en je eigen kennis en vaardigheden te delen met degenen die minder ervaring hebben. 

Daarnaast is het een perfecte manier om nieuwe padelvrienden te maken, wat vaak leidt tot blijvende vriendschappen. Het mooie van een TOSS is dat je geen vaste partner nodig hebt en je op elk moment kunt aansluiten, wat het erg flexibel maakt.

Je krijgt te maken met diverse speelstijlen, wat zorgt voor variatie en de mogelijkheid om je eigen spel te ontwikkelen. Bovendien is een TOSS ook een gezellige sociale activiteit, waarbij je naast het spelen ook kunt genieten van een drankje en een praatje met andere deelnemers.

Kortom, een TOSS biedt een uitstekende kans voor liefhebbers van padel om hun spel te verbeteren, nieuwe mensen te ontmoeten en een gezellige tijd te hebben, ongeacht hun niveau.

 

King of the Court: zaterdag 12 oktober 16:00-18:00, €25,- per koppel

Zondag 13 oktober 09:00-11:00 (beginners) 11:00-13:00 (categorie 7), €25,- per koppel

Zaterdag 19 oktober, 13:00-15:00 (licht gevorderd), €25,- per koppel

Zondag 20 oktober, 13:00-15:00 (Queen of the Court), €25,- per koppel

Uitleg:

Wat is King of the Court?

King of the Court begint met een spannende loting die bepaalt op welke padelbaan je de eerste wedstrijd speelt. Het doel van het evenement is om uiteindelijk je laatste wedstrijd te winnen op baan 1. Samen met je partner speel je meerdere padelwedstrijden, waarbij er elke 15 minuten van tegenstanders en banen wordt gewisseld. Sta je op dat moment voor? Dan schuif je een baan omhoog. Verlies je de wedstrijd? Dan ga je een baan omlaag. 

Door dit systeem komen de teams die het meest aan elkaar gewaagd zijn vanzelf tegenover elkaar te staan. De twee teams die aan het einde van het evenement op baan 1 uitkomen, spelen een finale. Alle andere deelnemers verzamelen zich rond de hoofdbaan om te kijken en aan te moedigen. Win je deze laatste wedstrijd, dan mogen jij en je partner je met trots de King of Queen of the Court noemen!

Voor wie is King of the Court?

Voor King of the Court schrijf je je in samen met je favoriete padelpartner. Het is een geweldige manier om te testen hoe jullie spel ervoor staat. Ben je al een redelijke speler, of heb je nog wat meer training nodig om de finale van King of the Court te bereiken?

King of the Court is geschikt voor alle niveaus, of het nu je eerste officiële wedstrijd is of dat je al ervaren bent en met gemak een bal uit de kooi kunt slaan. Dankzij het systeem waarbij je van baan wisselt, kom je altijd tegen spelers van vergelijkbaar niveau te staan.